Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

1ste vriende(n)lijke wandeltocht

donderdag 29 mei 2014

Op 9 juni – Pinksterenmaandag – organiseert de jonge vereniging SAMEN VOOR haar eerste Vrie(n)delijke Wandeltocht . “Samen voor “ is een pas opgestarte vereniging die mensen in en rond Hoeilaart opnieuw wil samenbrengen, om elkaar beter te leren kennen door ontmoetingen rond thema’s die ons binden. En dit altijd in een ontspannen en open sfeer waar het aangename aan het praktische gekoppeld wordt. Na het eerste evenement “Dag van de Vrouw” op 8 maart, dat een mooi succes was, organiseren zij nu een wandeltocht, op maandag 9 juni,  met vertrek op het Gemeenteplein om 9.30. Langs het park, de Kasteelstraat en de fietsweg sgaat het naar het station van Groenendaal.
 
Daar kan een tweede groep de wandeling vervoegen, ouders met kleine kindjes of oudere mensen, om dan samen het bos in te trekken langs de Hakenstakendreef, brug onder de ring, O.L.Vrouw van Lorettopad, over de Duboislaan tot aan het Bosmuseum . Daar kan men even uitrusten en zal een aperitiefje – de Maitrank – geschonken worden.
 
De terugweg over de houten brug van Groenendaal, langs het station en verder in het bos, langs het Molenbospad naar beneden, tussen de vijvers langs het Konijnenholpad tot aan het Dumbergplein, dan via de Charlierlaan, langs een klein bergje op tot in de Kerkstraat en naar het gemeenteplein . Na deze tocht kan men dan genieten van een uitgebreide brunch in het cafetaria van het Felix Sohie centrum. Er worden ook enkele aktiviteiten voorzien in de serre, voor de kindjes.
 
Deelname voor volwassenen : 12 euro, voor kinderen tussen 6 en 12 : 7 euro.
Inschrijving samenvoor.be@gmail.com.