Rudi tussen zijn nieuwe en zijn oude baas!

vrijdag 16 nov 2018

Rudi De Conicnk was tot een jaar geleden hoofdmechanicien bij de fietsenfabriek "Eddy Merckx, eerst in Meise en daarna in Zellik, 13 jaar lang. Nadat Ridley de zaak overnam en de fabriek naar Beringen verhuisde, zat er voor hem niets anders op dan een nieuwe job te vinden. Sinds een jaar is Rudi werkzaam bij Autocenter De Rudder waar hij de stockage, de logistiek en de eindcontrole verzorgt. Het zijn dan wel geen fietsen meer maar de verantwoordelijkheid van de job spreekt hem duidelijk aan.

Donderdag was Eddy Merckx op bezoek bij Autocenter De Rudder voor de jaarlijkse winterbandenwissel en dat bleek het ideale moment om Rudy op de foto te zetten tussen zijn nieuwe baas,  Jurgen De Rudder en zijn vroegere" baas, Eddy Merckx, de grootste wielrenner aller tijden!

Voor Autocenter De Rudder zijn het bijzonder drukke dagen. Het seizoen van de winterbanden is door het mooie weer traag op gang gekomen maar met de winterprik in aantocht wil iedereen nu snel bediend worden. Eddy Merckx is alvast klaar voor de winter!