Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Ketnet filmt ELFENHEUVEL in Lindenhof

dinsdag 03 mei 2011

Ketnet, de jongerenzender van de VRT start in het najaar met een nieuwe telenovelle: "Elfenheuvel", het verhaal van een Elfenprins die naar de mensenwereld gestuurd wordt en daar van alles meemaakt.
 
Er komen 156 afleveringen en een aantal bekende acteurs zijn o.a. Niels Destadtsbader, Kalina Malehounova, Christel Domen, Daphne Paelinck ...
 
Vandaag dinsdag 3 mei kwamen Hoeilaartse figuranten in beeld, in en rond het Lindenhof, omgetoverd tot het cultureel centrum van de denkbeeldige gemeente Kortebeke, waar Jan Sterrekens (een fictieve collega van Dirk Frimout) een lezing kwam geven.
 
Acteurs van toneelgroep Reintje en De Jonge Druivelaar waren present om dit moment kleur te geven.
 
De reeks krijgt ook een permanent adres in Hoeilaart. Het huis van een van de hoofrolspelers staat in de Raymond Lauwersstraat. De buitenopnames aan het huis zullen steeds daar gebeuren. Voor de binnenopnames is het interieur van het huis volledignagebouwd in de studio.
 Voor een kort fotoverslag, klik hier.
 
Voor meer info over de telenovelle vonden wij deze link.