Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Hoeilaarts internationaal talent op 'Intiem Klassiek' (Druivenfestival)

donderdag 20 aug 2015

De openingsavond van het Druivenfestival maakt opnieuw tijd voor klassieke muziek, zij het dan wel een intiem gebeuren voor maximum 200 toeschouwers. Dit concert brengt voor het eerst drie Hoeilanders met internationale uitstraling op het podium van het GC Felix Sohie. Inge Van de Kerkhove (sopraan) kennen we al van haar gastoptreden op "Hoeilanders zingen Kerstmis". Zij zal met Joris Bosman (tenor) een aantal schitterende duetten brengen, begeleid door Jan Vande Weghe (piano) die ook enkele meesterwerken voor piano zal spelen. Samen stelden zij een mooi programma samen met muziek van W. A. Mozart, G. Donizetti, V. Bellini, G. Rossini, Ch. Gounod, L. Bernstein, A. L. Webber ...

Inge woont in de Weemstraat, Joris in de Sloesveldstraat en Jan in Kleine Vuurgatstraat. Voor de curriculae, op de PDF in bijlage.

‘Intiem Klassiek’ is een zang- en pianorecital van de bovenste plank en is  een organisatie van het Davidsfonds, het Rodenbachfonds, 5voor12 en het Willemsfonds m.m.v.de cultuurdienst en  het Druivenfestival, voor en door Hoeilanders!

Voorverkoop: €11 – kassa €13 (maximum 200 plaatsen) - 1, 2, 3: €10

Kaarten zijn te koop bij Mimi's Optiek en de cultuurdienst.

BijlageGrootte
PDF icon Verzamelde curriculae .pdf91.7 KB