Hoeilaart Feest was vooral een supergezellige picknick! (fotoalbum)

maandag 17 jul 2017

Het Nero-parkje, de achtertuin van het GC Felix Sohie was zaterdagnamiddag de plek voor wie houdt van barbecueën, picknicken en van Nero-wafels proeven. De namiddag kwam eerder bescheiden op gang met de E-bike beurs maar eens de wafelijzers van Marc's IJs gloeiend heet stonden, vormde zich een lange, geduldige file. De beloning was dan ook groot.

De gezinsanimatie werd verzorgd door Compagnie Krak, tweemaal een korte show, die voor een zomers sausje zorgde over dit gezellig en plezant samenzijn onder de Hoeilanders.

Terwijl iedereen tijd nam om de zelf klaargemaakte picknick te etaleren en het vlees op de barbecue bruinde, bereidden de Slick Beavers hun avondoptreden voor. De locatie alleen al was uniek: onder de lindenboom. Deze sfeervolle muziek uit de jaren '50 was absoluut op zijn plaats op deze eerste "Hoeilaart Zomert" van 2017. 

Dit feest heeft alles om uit te groeien tot een uniek evenement maar een beetje meer budget zou wonderen kunnen doen. Qua animatie, vooral in de namiddag was het wat mager. Voor 'Hoeilaart Feest', het vieren van de Vlaamse feestdag, mag zeker en vast een tandje bijgestoken worden, als was het maar als beloning voor al die dorpsgenoten die niet met vakantie zijn!

De volgende editie van 'Hoeilaart Zomert' is op 12 augustus, met SEXY SUMMERTIME FESTIVAL.