Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

De lichtstoet in foto's: 1996 -2000

woensdag 16 sep 2015

Wie de voorbije dagen in de gemeentelijke loods is langsgeweest, weet dat de deelnemende verenigingen een bijzondere stoet aan het voorbereiden zijn. Elk jaar wordt de lat hoger gelegd en dat zal dit jaar zeker en vast te merken zijn. Zaterdagavond komt het moment van de waarheid en, al is er nog veel werk aan de winkel, wie komt kijken, zal er geen spijt van hebben. De 42ste lichtstoet wordt er eentje om de vingers van af te likken.

In onze rubriek 'de lichtstoet in foto's' gaan we vandaag terug naar jaren 1996 tot 2000. In bijlage vind je ook de PDF van de tentoonstellingsborden die vorig jaar werden samengesteld door Marijke De Rudder en Jan Van Assche. Veel kijkplezier!