Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

De Legende van de Lente nu integraal op Hoeilander.be (video)

zaterdag 05 sep 2015
play video

De succesvolle productie van Reintje Jeugd: "de Legende van de Lente", die in maart van dit jaar nog drie volle zalen trok, is nu integraal te bekijken op je favoriete nieuwssite: Hoeilander.be. Jan Vanderstraeten monteerde de beelden tot een schitterend geheel. Voor wie er in maart bij was, een mooi weerzien. Voor wie er toen niet kon bij zijn, de gelegenheid om kennis te maken met zoveel jong toneeltalent.

De regie was in handen van Jan Van Assche, de choreografieën gedanst door X-Plosion Dance, van Ilse WIllebrords. Je kan hieronder het programmaboekje downloaden met een overzicht  van al wie heeft meegewerkt.

Hoeilander.be is bijzonder fier deze productie op video te kunnen aanbieden. Op die manier beleef je je gemeente van op de eerste rij!

Klik hier voor deel 1!

Klik hier voor deel 2!

BijlageGrootte
PDF icon Programmaboekje.pdf431.27 KB