Opnieuw 15 winnaars van de exclusieve jubileummok!

vrijdag 02 dec 2022

Ditmaal ging het om het filmpje over "Hoeilaart Bruist". Wie het deelde en zijn instellingen op de sociale media zo had ingesteld dat wij de naam van de deler zagen, kon de exclusieve jubieummok "75 jaar Nero & 100 jaar Marc Sleen" te winnen. Uit al die namen werden 15 winnaars getrokken die je hieronder terugvindt. Ben jij een van de gelukkigen dan kan je de mok ophalen aan de balie van het GC Felix Sohie. Alvast al een dikke proficiat en bedankt voor het delen.

 1. Jan Montreuil
 2. Greet Stevens
 3. Sara Versavel
 4. Herman Stroobants
 5. Jean-Paul Heyvaert
 6. Patrick Charlier
 7. Sanne Minnoye
 8. Els Daemen
 9. Marleen Cumps
 10. Karine Didden
 11. Youri Vandervaeren
 12. Hilde Daemen
 13. Lydia Dekock
 14. Johny Wallyn
 15. Anouk Cluytens

De winnaars van november vind je hieronder. Nog geen tijd gehad om je prijs op te halen, dan krijg je nog tijd tot het einde van de maand.

En hier nog eens de winnaars van november!

Wie het filmpje van 'Ik koop in Hoeilaart' deelde op de sociale media, kon de nieuwse jubileummok (limited edition) van "75 jaar Nero en 100 jaar Marc Sleen". De eerste veertien winnaars, periode oktober en november, zijn. getrokken en hieronder vind je de namen. Wie zijn naam hieronder ziet staan, kan de jubileummok ophalen aan de balie van het GC Felix. Sohie.Ook de volgende maand worden opnieuw 7 mokken verloot bij het delen van het filmpje "Hoeilaart Bruist" dat na het weekend online komt op de scoiale media. Doe mee!

 1. Christa Simons
 2. Dominique Vincke
 3. Gilberte Marchand
 4. Herman Stroobants
 5. Jan Leenaerts
 6. Katrien Vanderlinden
 7. Lydia Meert
 8. Marie-Claire Lecluyze
 9. Marie-Paul Cosse
 10. Marijke De Rudder
 11. Mia Salimans
 12. Mich Eggerickx
 13. Nette Salimans
 14. Philippe Seghers
 15. Priya Schrevers