Cadeaudagen bij de Wereldwinkel. Maak iedereen blij!

dinsdag 08 dec 2015

Op zoek naar een origineel én duurzaam geschenk voor je lief, moeder, broer, buurvrouw of collega? Met een cadeautje uit de Oxfam-Wereldwinkel maak je iedereen blij. Niet alleen de ontvanger, maar óók de producent in het Zuiden. Die krijgt voor zijn werk een eerlijke prijs en daarbovenop een fairtradepremie. Ook nadat de strik van het pakje af is, blijf je dus cadeautjes uitdelen.

KOM LANGS TIJDENS ONZE SPECIALE CADEAUDAGEN 
 - zaterdag 12 en 19 december doorlopend van 10 tot 18 uur - zondag 13 en 20 december van 10 tot 15 uur.
 
Naast cadeautjes vind je hier ook:- lekkere en originele proevertjes, zoals de Groggy Rooibos (zie recept),- maak kennis met de elektronische wijnkiezer, - laat je verleiden door zuiders artisanaat, juweeltjes,… - mooi ingepakte cadeautjes,- informeer je over onze FairTrade-filosofie.
 
MOEITE MET KIEZEN? We stellen je graag alvast enkele geschenkpakketjes en acties voor. Zoals daar zijn, prachtige sjaals, mutsen, maar ook mooie kaarsen voor een Warme Winter. Prachtige leren handtassen of geldbeugels voor Trendy Feesten. Of glinsterende en geurende kerstversiering voor de Mooiste Kerstboom. En wat denk je van een prachtig sierraad, geurige zeepjes, een doos "eerlijke" chocolade voorPure Verwennerij. Of anders mooie aardewerk bekers en kommen, een Tajine, acacia-houten schalen, tafelaccessoires voor de Zaligste Gerechten. En niet te vergeten: onze aantrekkelijke Wijnduo's. Twee mooie flessen wijn in geschenkverpakking voor een extra aantrekkelijke prijs, lees hier meer .....
 
CADEAUTIP: EEN OXFAM CADEAUBON OF GESCHENKENMAND.Geen inspiratie? Of misschien weinig tijd? Met een cadeaubon van de Oxfam Wereldwinkel maak je eenvoudig weg iedereen blij. Hij is er in een waarde van 5, 15 of 25 euro. Of liever toch een mooie geschenkenmand met mooie producten uit de eerlijke handel? Ook die maken wij graag voor jou ter plekke met de producten van jouw keuze in elke prijs klasse.
 
WENSKAARTEN, AGENDA'S EN KALENDERS.Kom ook vooral langs voor je wenskaarten. We hebben dit jaar een extra mooie collectie, en de opbrengst dient altijd een goed doel. Zo krijgen je wenskaarten een extra speciaal tintje. Prijzen variëren.  Agenda's en kalenders 2016 van 11.11.11Bij een nieuw jaar, horen ook nieuwe agenda's en kalenders. Wij hebben een ruime keuze aan duurzame en ecologische produkten, die ook nog een goed doel dienen. Kom langs om zelf je keuze te maken. Prijzen variëren.
 

OPENINGS- EN SLUITINGSDAGEN MET DE FEESTEN
Graag aandacht voor de volgende data, waarop wij ofwel speciaal open zijn, of juist gesloten.Extra open: donderdag 24 december van 10 tot 12 uur. Normaal is de Wereldwinkel op donderdag gesloten, maar wij openen speciaal onze deuren om je in de gelegenheid te stellen nog snel die laatste cadeautjes te kopen.Op vrijdag 25, zaterdag 26 en zondag 27 december is de winkel gesloten.We zijn gesloten voor de inventarisatie van 1 t/m 10 januari 2016. De winkel is op dinsdag 12 januari 2016 weer terug open.WIST JE DAT ... de Wereldwinkel iedere zondag van 10-12 uur geopend is? Maar dus niet op 27/12.
 
Groggy Rooibos: recept voor een lekkere warme winterdrank.Ingrediënten:1 theelepel honing *½ appelsien2 shots BIO rum *wat kaneel *Infuus van 1 zakje rooibos thee *(* verkrijgbaar in de Oxfam Wereldwinkel)Bereiding:Bestrijk de binnenkant van het glas met een theelepel honing.Knijp een halve appelsien uit in het glas.Voeg 2 shots BIO rum toe.Vul de rest van het glas met hete rooibosthee.Werk af met een snuifje kaneel.