1ste Food Truck Festival meteen een topper (fotoalbum)

dinsdag 09 apr 2019

Beter weer dan vorig weekend kan je je moeilijker indenken voor de officiële opening van het terrasjesseizoen op het Gemeenteplein. Het Food Truck Festival dat hiervoor naar Hoeilaart werd gehaald was zonder twijfel een groot succes met heelwat lekkernijen (de ene al wat smakelijker en duurder dan de andere), maar de stemming zat er goed in en vanaf de opening, zaterdag om 12 uur bleef het volk maar toestromen en dat bleef zo tot zondagavond.  Waar al dat volk vandaan kwam, zo in het begin van de Paasvakantie? Hoeilanders en streekgenoten hadden duidelijk zin op een feestje en dat werd het ook.

Eten en drinken, een gemakkelijke formule met een verzekerd succes en vooral plezant. Hoeilaart op z'n best, al gaat dit altijd wel een beetje ten koste van de eigen horeca die niet onmiddellijk grenst aan het plein. Misschien kan daar ook iets op gevonden worden.

Zaterdag in de vooravond werd ook het thema van het Druivenfestival 2019 bekend gemaakt: "Om van te snoepen". En dat kan op van alles slaan: het festival, de druiven, Hoeilaart, je partner, allerlei lekkernijen, snoep ...

De affiche is dit jaar opnieuw van de hand an Jan Vanderstraeten (The Idea Whisperer)

Foto's: Jan Van Assche