Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

ZATeam haalt medailles op provinciaal kampioenschap

zondag 16 jan 2011

Na de mooie seizoensstart van Jana Vanhoegaerden in het veldlopen, oogste de 15-jarige uit Overijse nu ook succes in de prachtige indooratletiekhal te Gent.
Ze profiteerde van haar goede vorm en liep op de 800m naar een mooie tweede plaats toe in een nieuw
persoonlijk record (2’22”). Ze mocht dan ook naar het podium om haar zilveren medaille in ontvangst te nemen bij de scholieren dames.
 
Ook de veelzijdig getalenteerde Camille Vandensteen uit Hoeilaart behaalde een medaille.
 
De eerstejaarscadette sprong naar een derde plaats en bijbehorende bronzen medaille in het verspringen (4m27).
Verder spurtte ook Kim Van Caudenberg naar een 5de plaats op de 400m bij de senioren heren.
 
De prestaties van deze 3 atleten tonen aan dat de atleten van het Zoniën Athletics Team niet alleen  de veldlopen maar ook op een indooratletiekpiste hun  (of vrouwtje) kunnen staan. Dit ondanks de niet ideale voorbereiding door het barre winterweer en de erbarmelijke staat van de atletiekpiste te Overijse.
 
Volgende weken zal de focus van de grootste atletiekclub van de Druivenstreek echter weer verschuiven naar het veldloopwerk. Vele atleten worden immers klaargestoomd voor het provinciale (6 februari) en het Belgische Kampioenschap (6 maart).Laat de modder maar spatten! 

www.zateam.be