Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Winterbanden bij een glaasje wijn

donderdag 10 nov 2011

Donderdag 10 november - De economische crisis is niet meer weg te denken uit de nieuwsberichten, maar voor ondernemers is het "business as usual". Zo ook bij Autocenter De Rudder op de J.B. Charlierlaan, die zelfs een tandje bijsteken.
Met de winter in aantocht en de sneeuw van vorig jaar in het collectieve geheugen, is het seizoen van de winterbanden in alle hevigheid losgebarsten.
Voor 2011 wordt in Vlaanderen een stijging van 43% voorzien en dat zet druk op de bandencentrales die in een korte periode een gigantische hoeveelhanden banden gemonteerd moeten krijgen.
 
Om die druk wat te verlichten houdt Jürgen De Rudder elke donderdagavond, tot het einde van het jaar, nocturne. Zo kan iedereen, na afspraak natuurlijk, tot 22 uur terecht. Terwijl de winterbanden gemonteerd worden, krijg je een glaasje wijn of fruitsap aangeboden en, indien gewenst, staat de Goodyear vertegenwoordiger klaar met deskundig advies.
Alle personeel presteert de hele periode overuren en het cliënteel waardeert dat ten volle. De nocturne is een groot succes.
 
Op vele plaatsen zijn winterbanden amper nog te verkrijgen maar Jürgen heeft een grote voorraad ingeslagen zodat iedere klant kan geholpen worden.
 
En nu maar wachten op de sneeuw!