Wie zit er op te wachten?

zaterdag 28 aug 2010

De vraag mag zeker gesteld worden, de stroom aan informatie die elke dag op ons afkomt, is zo overvloedig dat het van het goede misschien te veel wordt. En toch zou je kunnen spreken van een grote contradictie. De verscheidenheid aan media maakt het zeker niet eenvoudiger om mensen te bereiken. Integendeel, elke vereniging heeft het vandaag bijvoorbeeld bijzonder moeilijk om voldoende promotie te maken voor haar activiteiten.
Hoeilander.be is hier een antwoord op, een poging om een venster op Hoeilaart te bieden, en zo de gemeenschap alle mogelijke steun te verlenen om zichzelf te herontdekken. In ons dagelijks gevecht tegen de verstedelijking en voor het behoud van het Vlaams karakter, is een initiatief dat Hoeilanders samenbrengt en geïnteresseerd houdt in onze gemeente, meer dan welkom.
Hoeilander.be zal de volgende maanden hard moeten groeien, wil het de ambities waarmaken maar het enthousiasme is er. Het succes hangt natuurlijk vooral af van de medewerking van de Hoeilander zelf, want het initiatief slaagt pas als zoveel mogelijk doprsgenoten de weg naar Hoeilander.be vinden. Die mond tot mond reclame is noodzakelijk. 
In de website is alle mogelijke interactiviteit ingebouwd: reacties op artikels, deelnemen aan enquêtes, berichten delen ... Ook zal maximaal gebruik gemaakt worden van multimedia. 
Achter Hoeilander.be zitten een aantal dorpsgenoten die ook al verantwoordelijk waren voor Radio Zoniën (1980 - 1998) en dat is op zich veelbelovend. 
Een geboorte is altijd een blijde gebeurtenis. Met de start van Hoeilander.be is het niet anders. WIj drinken er alvast een glaasje op!

2865 keer gelezen