Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Walter Baele laat schouwburg tweemaal vollopen (enkele foto's)

maandag 26 mei 2014

Maandag 26 mei - Vorig weekend bracht Walter Baele tweemaal zijn show: " Het leven zoals het zeker niet is". Wie Walter enkel kende van de televisie, was aangenaam verrast want de theatershow is van een nog veel hogere kwaliteit. Het is een vlotte aaneenschakeling van typetjes die rond een basisthema, de camerawagen van Google, prettig gestoord afdwalen en de zaal met een stevige regelmaat aan het lachen brengen.
 
Als oud-Hoeilander zal het Walter Baele zeker plezier gedaan hebben dat de schouwburg van het GC Felix Sohie tweemaal was uitverkocht. Succes op alle fronten want wie kwam, was ook meer dan tevreden!  Foto's: JanVA