Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Overlijden Jean-Pierre Delacourt

maandag 03 jan 2011

Op 30 december l.l. overleed plotseling de heer Jean-Pierre Delacourt.Jean-Pierre Delacourt is afkomstig uit Oostende maar woonde sinds zijn huwelijk met mevrouw Simone Erkens in Hoeilaart. Beroepshalve was hij juwelier en had hij een bloeiende handelszaak in Brussel.Daarnaast was hij ook actief in Hoeilaart. Hij was ondermeer een getalenteerde basketbalspeler bij het vroegere Glazen Dal. Verder was hij ook jarenlang voorzitter en bestuurslid van de V.Z.W. Hoeilaarste Eekhoorn. Op politiek vlak was hij gedurende een aantal jaren actief als gemeenteraadslid voor de toenmalige P.V.V. Hoeilaart. De begrafenis zal plaatshebben in de Sint-Clemenskerk te Hoeilaart op donderdag 6 januari 2011 om 10 uur.>