Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

In Memoriam Beatrice Van Parijs

maandag 12 aug 2013

Maandag 12 augustus - Vandaag heeft Hoeilaart sereen en massaal afscheid genomen van Beatrice Van Parijs, echtgenote van oud-schepen Patrick Demaerschalk en mama van Cédric en Matthieu, die na een slepende ziekte, vorige dinsdag op 51 jarige leeftijd, thuis overleed.
Beatrice is heengegaan zoals ze geleefd heeft, heel rustig, stil zelfs zonder grote woorden.  
Nooit wilde Beatrice de eerste zijn in deze wereld, zij was sober, edelmoedig, nederig en discreet; een schitterende, intelligente, stijlvolle vrouw met een warm hart, toegeeflijk, teder en bescheiden.
Wij zullen ons haar herinneren als een perfecte en sterke echtgenote voor Patrick, een sublieme moeder voor Cédric en Matthieu en een altijd blijgezinde en prachtige vrouw.
 
Verbijstering, onmacht en hulpeloosheid zijn de gevoelens die vandaag overheersen en langzaam zullen moeten plaats maken voor een toekomst waarin Béatrice verder leeft in de eeuwige liefde van en voor haar gezin.
 
Hoeilander.be wenst Patrick, Cédric en Matthieu veel sterkte te doe in deze moeilijke dagen.