Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Marc Sleen aanvaardt peterschap

maandag 24 okt 2011

Zondag 23 oktober - Vrijdagavond vierde Nero's Badmintonclub haar vijftienjarig bestaan. Ter gelegenheid van deze viering was een mooi feest georganiseerd met receptie, diner en dansavond.
 
Ridder en Ereburger van Hoeilaart, Marc Sleen, aanvaardde het peterschap en kreeg een mooie oorkonde vanwege het bestuur en de badmintonspelers. Wegens moeilijk te been, kon Marc Sleen jammergenoeg niet aanwezig zijn.  Daarom was voorzitter Dewolf met een delegatie van de club, de dag voordien, op bezoek geweest.
 
Tijdens het officiële gedeelte nam stichter-voorzitter, Ghislain Dewolf het woord en schetste de geschiedenis van de club. U kan zijn speech hieronder downloaden. 
Hoeilander.be wenst Nero's Badmintonclub een dikke proficiat!

BijlageGrootte
PDF icon 15 jaar Nero's Badminton.pdf33.26 KB