Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

De finale van het slotvuurwerk van het 67ste Druivenfestival. Tot de laatste knal! (video)

zaterdag 27 sep 2014
play video

Zaterdag 27 september - Het gewone leven herneemt zich, beetje bij beetje, zoals elk jaar, de vermoeidheid van de feesten kruipt langzaam uit de benen. Iedreen gat terug over tot de orde van de dag. Wie er niet kon bij zijn of toch nog wat wil genieten van het slotvuurwerk, hebben we de laatste 3,5 minuut op video vastgelegd.  
 
Het 67ste Druivenfestival zal de geschiedenis ingaan als het jaar dat de Lichtstoet, ondanks de regen, een nieuw hoogtepunt beleefde met een groeiend aantal deelnemers die topkwaliteit leverden,  het jaar dat een succesvolle overzichtstentoonstelling van de voorbije 40 stoeten iedereen verraste ( de tentoonstelling komt in november terug naar het GC Felix Sohie, ter gelegenheid van de seniorenweek), het jaar dat er terug wat meer aandacht was voor straatanimatie ...
 
Kortom een goed jaar met mooie hoogtepunten al is er duidelijk nood aan nieuwe ideeën, aan een nieuwe dynamiek.
 
In ieder geval een dikke proficiat aan iedereen die zich, op welke manier ook, heeft ingezet om dit weekend mogelijk te maken. Het Druivenfestival is een belangrijk deel van onze identiteit en dat moet zo blijven: een typisch Hoeilaarts festival!