Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Bouwproject Vandenbroeckstraat definitief van start

dinsdag 15 nov 2011

Dinsdag 15 november - De informatieavond die gisterenavond plaats had over het bouwproject in de E. Vandenbroeckstraat kon op een ruime belangstelling rekenen. De Gewestelijke Maatschappij voor Volkshuisvesting is van start gegaan met de oprichting van 38 huurappartementen waarvan er 10 zijn voorbehouden voor de voorwaarden van Vlabinvest.
 
Zowel de architect als de hoofdaannemer gaven een overzicht van de uit te voeren werken alsook over de maatregelen die genomen zijn om de hinder voor de omwonenden zo veel mogelijk te beperken.
De grootste uitdaging is het bouwen van de ondergrondse kelder.
 
Gezien de specifieke situatie van de ondergrond, namelijk een waterrijk gebied, zullen speciale technieken worden toegepast om op een zo'n veilig mogelijke manier te bouwen.
 
 
Wie bijkomende informatie wenst kan hiervoor terecht bij het gemeentebestuur alsook bij de hoofdaannemer van de werken.