Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

29 vormelingen op weekend naar Vaalbeek (fotoalbum)

zondag 29 jan 2012

Zondag 29 januari - Volgende week zaterdag om 15 uur doen 30 jongeren uit Hoeilaart en Jezus-Eik hun vormsel. Om dit optimaal voor te bereiden en vooral om plezier en inhoud met elkaar te combineren, trokken zij zaterdagochtend om 9 uur naar "La Foresta" in Vaalbeek.
 
Op het programma stond een flinke wandeling, het beschilderen van een t-shirt, werken met klei en praten rond de reizen en brieven van Paulus.
 
Zaterdagavond was er een fuif en na een rustige nacht werd op zondagmorgen opnieuw rond de brieven van Paulus gewerkt, om af te sluiten met een bezinningsmodel in de kapel.
 
Al bij al een tof weekend!