Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

193 snelheidsovertredingen in zes uur tijd.

dinsdag 31 jan 2012

Maandag 30 januari tussen 6.30 uur en 12.30 uur werd er een snelheidscontrole uitgevoerd op de Overijsesteenweg ter hoogte van de Kapelstraat in Hoeilaart. De snelheid is er beperkt tot 50 km/u.  In het totaal werden 2967 voertuigen gecontroleerd waarvan er 193 bestuurders te snel reden. De hoogste snelheid bedroeg 86 km/u.
 
Diefstal op een werf in Hoeilaart
Tussen vrijdag 27 januari 16.00 uur en maandag 30 januari  09.23 uur  braken onbekenden in op een werf gelegen in de Stationsstraat aan de spoorlijn Brussel-Ottignies in Hoeilaart.  De daders knipten met een tang een hangslot van een container door en gingen aan de haal met verschillende werktuigen.