Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Zo'n 120 Gympies toonden hoe je kampioen wordt! (video)

zondag 24 mei 2015
play video

Zaterdag werd alle actie van 's morgens tot 's avonds bepaald door 'De Gympies". Turnen en dansen naar hartelust met "Iedereen Kampioen". In de voormiddag werden de brevetten afgeled, in de namiddag was er een masterclass Bokwa en Zumba en om 18u30 liep de sporthal vol met fiere ouders en grootouders, voor de gala-avond met optredens van meer dan 120 kinderen en jongeren die het beste van zichzelf gaven.

Hoeilander.be filmde het spektakel en monteerde de beste fragmenten zodat je je een beeld kan vormen van wat De Gympies zo allemaal uitsteken doorheen het jaar. Geniet van puike dans-, turn en trampolineprestaties. 

Camera en montage: JanVA