Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Zomerfeest Sint-Clemens toonde weer heel wat talent (fotoalbum talentenjacht, Vitamine Z en Sint-Clemenscup)

maandag 29 jun 2015

Het schitterend weer van het voorbije weekend zorgde opnieuw voor een gezellig en succesvol zomerfeest van de vrije basisschool Sint-Clemens. Spaghetti, Vol-au-Vent op zaterdag en een lekkere barbecue op zondag, redenen te over om de school een bezoekje te brengen. De kinderen zorgden zoals elk jaar voor de animatie. Wij trokken naar de Clemenscup, het optreden van kinderkoor Vitamine Z en de talentenjacht.  Wie de meeste stress voelde, de ouders of de kinderen, da's een terechte vraag waar. Duidelijk was dat enkele moeders het dansje van zoon of dochter wel zeer intensief hadden meegeoefend.

Tijd nu voor een welverdiende vakantie en nog even nagenieten met de foto's. De zomer wacht! Prettige vakantie

Foto's: JanVA