Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

"Winnaars van volgend jaar" winnen Hoeilaart Quizt met 1 punt verschil (enkele foto')

zondag 01 feb 2015

Veertien ploegen bogen zich zaterdagavond over de meer dan 8 vragenrondes van het jaarlijkse "Hoeilaart Quizt" van het Davidsfonds. Een grote variatie aan onderwerpen met veel aandacht voor muziek en film maakte het blijkbaar niet gemakkelijk om de juiste antwoorden te vinden? De winaars haalden in het totaal 60% van de punten maar verloren veel punten met de "Rode Draad" en de foto's over Hoeilaartse activiteiten in 2014. De volledige uitslag vind je als PDF in bijlage. De vragen waren opgesteld door bestuursleden van het Davidsfonds die dat weer prima gedaan hebben. 

De Rode Draad was blijkbaar moeilijk. "Le Nozze di Figaro" moest gevonden worden maar slecht 4 ploegen hadden dat door en dat is weinig. Voor wie de antwoorden niet wist, was het een moeilijke quiz maar toch werd elk antwoord gevonden, al was dat dan niet door alle ploegen.

Een mooie prijzentafel met naast talloze boeken ook lekkere wijn van "Holar & Isca" en nuttige zaken, geschonken door KBC verzekeringen ELsbet en Wim Laureys zorgde voor een schitterend eindpunt van toch weer een meer dan geslaagde avond van het Davidsfonds. De winnaars kregen nog een extra boeketje bloemen en twee flessen topkwaliteitswijn. 

En iedereen ging tevreden naar huis!

Foto's: JanVA & MAP

BijlageGrootte
PDF icon Scoretabel quiz 2015.pdf35.09 KB