Winnaars van de Dag van de Markt

maandag 03 jun 2019

Zeven weken lang konden de klanten van de Hoeilaartse vrijdagmarkt stempels sparen. Apotheose van de spaaractie was de Dag van de Markt, waar uit de ingediende spaarkaarten 30 winnaars werden gekozen. Van 12 april tot 31 mei kreeg je op de markt per aankoopschijf van 5 euro een stempel op je spaarkaart, en met 10 stempels had je een volle kaart.

De spaaractie kende dit jaar nog meer succes dan vorig jaar. Er werden zo’n 2500 volle spaarkaarten binnengebracht, een honderdtal meer. Hiervan werden er 2000 door Hoeilanders gespaard, 400 door klanten uit Overijse, 100 door inwoners van andere gemeenten (Tervuren, La Hulpe …). De winnaars van de spaarkaartactie werden vooraf verwittigd en uitgenodigd om op vrijdag 31 mei naar de markt te komen en hun prijzen in ontvangst te nemen. De marktkramers zorgden die dag ook voor proeverijen en heel wat interessante kortingen. Met wat muziek erbij, een steltenloper en een ballonnenvouwer werd het een feestelijke Dag van de Markt!

De 30 winnaars

De drie hoofdprijzen gingen naar Denise Borremans (Hoeilaart), Carine Van Binnebeek (Overijse) en Hilda Sterckx (Hoeilaart). Zij wonnen een boodschappentrolley geschonken door de gemeente en door de marktkramers gevuld met producten ter waarde van 150 à 200 euro. De Wereldwinkel trakteerde hen op een drankje.

Daarnaast wonnen:

  • vijf klanten een waardebonnenboekje van 50 euro en een bon van de Wereldwinkel ter waarde van 5 euro;
  • vijf klanten een waardebonnenboekje van 50 euro;
  • en zeventien klanten een waardebonnenboekje van 25 euro

In bijlage vind je de lijst met de winnaars.

De dienst Lokale Economie stuurt de prijzen van de winnaars die op 31 mei niet op de markt aanwezig waren, op met de post.

BijlageGrootte
PDF icon winnaars_dag_van_de_markt_-_lijst.pdf59.67 KB