Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Wijkfeest Steenbergstraat neemt spetterende start (fotoalbum)

maandag 25 mei 2015

Dat het Pinksterweekend druk was, dat kan je moeilijk tegenspreken. Een van de grote evenementen was het eerste wijkfeest van Steenbergstraat (voor de inwoners van de Steenbergstraat, de Willem Degreefstraat, de Jan Lindstraat en de J.B. Blommaertstraat. Na de succesvolle deelname aan de lichtstoet vorig jaar, zij wonnen bij de categorie 'kleinere praalwagens', bleek het tijd voor een nieuw initiaitief en dat was meteen een schot in de roos. Van de ongeveer 300 inwoners kwamen er meer dan 140 naar de feesttent die op de Steenbergstraat was opgesteld. 

Er waren de hapjes, de drankjes en de barbecue en iedereen bleek het best naar zijn zin te hebben. Niks gezelliger dan de buren wat beter te leren kennen en daarvoor zijn wijkfeesten ideaal.

Het organiserend comité heeft ook al beslist om dit jaar opnieuw deel te nemen aan de lichtstoet en wie weet wordt de Steenbergstraat volgend jaar wel niet de 'wijk in de kijker': een gezellige buurt die het meer dan verdient!

Foto's: KarelVA en JanVA