Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Vlaanderen Vakantieland op bezoek bij B&B Hippo-droom in Groenendaal! (enkele foto's)

maandag 02 feb 2015

Davy en Sophie van B&B Hippo-Droom te Hoeilaart hadden afgelopen week het genoegen om de ploeg van Vlaanderen Vakantieland te mogen verwelkomen en hen het mooie Zoniënwoud te laten verkennen. Een gevarieerd programma aan historiek, ontspanning, gezelligheid, natuur (bezoek aan het bosmuseum voor een workshop “Braakballen”) en sporten (zoals oa.paardrijden en mountainbiken) in het mooie Zoniënwoud komen mooi aanbod. Kijken dus op Eén TV op zaterdag 7 februari om 18:10, en op zondag 8 februari om 17:15.

B&B Hippo-Droom

Tumulidreef 7

1560 Hoeilaart

davy@hippo-droom.be

0477/52.46.58

www.hippo-droom.be

Naast B&B Hippo-droom kan u er ook terecht in Brasserie Hippo-Smaak van donderdag tot zondag van 11.30u-18.30u voor een Belgisch speciaalbiertje, lekkere wijnen, streekproducten zoals oa.kaastaart en lekkere koffie, thé of warme chocomelk, familiebrunch iedere 2de zondag van de maand of een ontbijtje in het weekend, …

 

Deze straffe streekproducten kan u ook ter plekke kopen via Hippo-Streek.

 

 

Zoekt u nog een locatie voor :

  • een familiefeest (verjaardag, jubileum, geboortereceptie, communie of lentefeest , al dan niet met een ponyritje voor kinderfeestje,…)of
  • voor uw werk zijnde een teambuilding met bbq, productlancering, receptie, bedrijfsetentje,… ?

Dat is allemaal mogelijk dankzij Hippo-Events. Wij staan voor u klaar en maken naar uw wensen vrijblijvend een offerte op.