Verjaardagsfeest Filip Sport diende het goede doel (fotoalbum)

dinsdag 25 jun 2019

Filip Sport blaast 40 kaarsjes uit en heeft dat niet onopgemerkt laten passeren. Niet met fanfare en feestgedruis, wel in de stijl van het huis. Op de fiets dus,doorheen onze mooie Druivenstreek en met als extra de begeleiding van 6 pilootwagens en 30 motorrijders-signaalgevers. Zich even prof voelen en dat bezorgde de 168 deelnemers een unieke ervaring.

Het Jan van Ruusbroecpark baadde in de zon, de parasols stonden open, de Kwaremont was gekoeld, de geluidsinstallatie aangesloten. Een aanlokkelijk plaatje en de après-bike kon beginnen Onze 2 huisfotografen werkten zich in het zweet. Iedere deelnemer wilde op de foto met de aanwezige wielerhelden Rudy Pevenage, Fons De Wolf, Jean-Marie Wampers, Luc Colyn en uiteraard met Paolo Bettini.

Het mooie decor, de vriendschappelijke sfeer, de straffe verhalen en het enthousiasme zorgde ervoor dat het een gedenkwaardig verjaardagsfeest werd. Het inschrijvingsbedrag gaat integraal naar de 'Virunga foundation' die zich dagelijks inzet voor de bescherming van de fauna en flora van het Virunga park. Iedereen happy. Voor wie het wil herbeleven is een fotoreportage te bekijken op de Facebookpagina van Filip Sport en zend RingTV een uitgebreid beeldverslag uit.

Klik hier voor het verslag van Ringtv.

Klik hier voor het interview met paolo Bettinilivestream

Foto's: Jan Van Assche