Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Vanavond start de 11de editie van "Leer eens joggen"

dinsdag 24 feb 2015

Volgende week  start de 11de  leer eens joggen cursus. Heb je dit jaar goede voornemens gemaakt en wil je de uitdaging aangaan? Ben je gestopt of wil je de draad terug oppikken? Dan verwachten we je op dinsdag 24 februari aan de chalet van het gemeentepark van Hoeilaart. De sessie begint om 20 uur.

Kan je niet aanwezig zijn die dag , op donderdag 26 februari gaat de volgende training door te Overijse om 20 uur aan de piste van de sporthal ( Heurckstraat ). De finale van de LEJ cursus vind plaats met de meicrossen op zaterdag 9 mei. Die dag leggen de deelnemers hun brevet van 5 km af.

Het Zateam geeft ook mensen met visuele handicap de kans van te leren joggen. Kosti is een blinde jongeman doe graag de uitdaging aangaat. Wij hopen hem met onze begeleiders goed op te vangen dankzij de hulp van onze leer eens joggers.