Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Uniek feest bezegelt 30 jaar 't Betenland! (fotoalbum)

zondag 13 sep 2015

Zelden zo'n gezellig en vriendschappelijk feest meegemaakt als de 30ste verjaardag van 't Betenland, bij Gaby, in het GC Felix Sohie. Alles was tot in de puntjes verzorgd en er kwamen heel veel genodigden opdagen voor dit onvergetelijke feest. Een aperitiefje, lekkere hapjes, koud en warm buffet, een heerlijke desserttafel ..., alles super verzorgd. Ook aan de kinderen was gedacht met een springkasteel, een schminkstand, lekkere balletjes in tomatensaus en roomijs.

Na het buffet werd tot in de vroege uurtjes gedanst op te tonen van de 'oude rotten in 't vak', dj Lexy en Freddy. Het GC Felix Sohie was tot de nok gevuld en de sfeer was vrolijk en warmhartig. De klanten van Gaby weten duidelijk wat plezier maken is.

Gaby en Roger waren zichtbaar ontroerd, niet in het minst bij de presentatie van de speciale naaktkalender, een uniek exemplaar, van haar 'kapoenen', de jonge generatie trouwe klanten die voor deze gelegenheid volledig uit de kleren was gegaan (de mannelijke exemplaren).  Een mooie geste aan wie die de vrouwelijke tegenhangers echt wel een puntje mogen zuigen. Het is trouwens nog niet te laat om een zelfde stunt uit te halen. Wij vinden zeker een fotograaf om te helpen!

Zonder twijfel was '30 jaar 't Betenland' het feest van het jaar en het zal nog lang duren voor dit evenement geëvenaard wordt. Gaby heeft haar trouwe klanten en vrienden een mooi cadeau gegeven en daar was iedereen echt blij mee! Een dikke proficiat, Gaby, bedankt en doe er minstens nog 30 jaar bij.

Foto's: JanVA en KarelVA