Topmodel Belgium 2016 komt uit Hoeilaart!

maandag 25 jan 2016

De modewereld heeft er een Vlaamse topper bij, blokletterde 'Nina'  vanochtend. Het hardop dromen van de internationale catwalks en grote modehuizen is weggelegd voor de Hoeilaartse Chloë Glanowski woonachtig op Bakenbos, aan de Waversesteenweg. Chloë werd gekozen uit honderden kandidaten en mocht haar titel in ontvangst nemen in de mooie zaal van het Lido op de Champs-Elysées te Parijs.  Zeventien lentes jong en 1m78 lang is ze en ze woont al sinds 2013 in onze gemeente. Ze is een vijfdejaarsstudente Sport-Wetenschappen aan het Don Bosco in Groot-Bijgaarden. 

Met deze titel is ze quasi zeker van een grote carrière in de modellenwereld. De wedstrijd Top Model Belgium, enkel uitgezonden op tv in Wallonië staat geboekstaafd als de grootste van het land en is een absolute topper in Europa, die gevolgd wordt door de grote agentschappen in Parijs. Onmiddellijk na haar overwinning kreeg ze al aanbiedingen van grote fotografen en agentschappen. Ze mag al meteen naar New York.

Voor de zeventienjarige Chloë is het een levensdroom die uitkomt. Ongelooflijk. Chloë is perfect tweetalig (haar ouders zijn tweetalig en ze loopt school in het Nederlandstalig onderwijs). Of ze haar andere droom, kinesiste worden, nog zal kunnen combineren met deze nieuwe toekomst, is nog maar de vraag. Eerst bekomen van deze schitterende overwinning. Een dikke proficiat.