Topgroep 'Los Callejeros' te gast op Sexy Summertime Festival (video)

maandag 27 jul 2015
play video

De 6de editie van Sexy Summertime Festival, het gratis familiefestival op 8 augustus 2015, heeft een topaffiche met als absolute uitschieter: Los Callejeros, een Leuvense multiculturele groep met een eigenzinnige stemmige en vooral zomerse sound. Er wordt vrij geëxperimenteerd met Afro-latingrooves, Etnic-folkmusic, reggaeskanks, jazz & rock invloeden, Balkanese zigeunerritmes en een tikkeltje Europese tranen.

Om 14 uur begint het festival met kinderact Lejo aangeboden door de cultuur- en jeugdraad. Daarna brengen 5 fantastische namen een zomerse mix van pop, latin, singer-songwriter en rock: Cafe Con LecheStien BovijnJacle BowJoy & Safar en Los Callejeros. Na zonsondergang kan er verder gefeesten worden op de afterparty met DJ Lady G en Da Munchies B2B Krisis. De afterparty gaat binnen door om de geluidshinder voor de buren tot een absoluut minimum te beperken.

Zaterdag 8 augustus is het eindelijk zover, net als de voorbije 2 edities vindt het festival ook dit jaar plaats in en rond GC Felix Sohie. Natuurlijk vergeet de organisatie niet dat het zomer is. W Speciaal voor de gelegenheid wordt er een groot zandstrand aangelegd waarin ook de allerkleinsten een hele dag kunnen rondstoeien. En als de zon echt schijnt, voorzien ze zelfs een zwembad!

Vanaf dit jaar kan je het festival ook meemaken vanuit de V.I.P. zone, met een lekker driegangenmenu en 10 drankbonnen, dit voor maar 50 euro. Houd zeker onze facebookpagina in de gaten want daar zullen de komende maanden verschillende V.I.P. tickets te winnen zijn.

Het Sexy Summertime Festival is een organisatie van Davidsfonds Hoeilaart – jeugd, in samenwerkig met de gemeente Hoeilaart, de Vlaamse Rand en de provincie Vlaams-Brabant.

Facebook.com/sexysummertime