Toneelgroep TROS surft vrolijk door de première van "OSCAR" (fotoalbum)

zaterdag 23 mrt 2019

Een komedie spelen, is zonder twijfel een van de moeilijke toneelgenres en amateurgezelschapppen breken er vaak hun tanden op. Dat kan zeker niet gezegd worden van toneelgroep TROS. Vrijdagavond ging de hilarische komedie 'Oscar' in première.  Met vrolijk en vlot toneelspel namen de acteurs het publiek snel op sleeptouw. Met wat Bart Bellemans, een rijke zeepbaron, in een dag allemaal meemaakt, komt het lachen haast vanzelf.

Alle acteurs zetten een meer dan  behoorlijke prestatie neer, maar  een extra pluim gaat zonder meer naar Dimi Van de Schoot, voor wie de hoofdrol op het lijf geschreven lijkt. Dimi draagt het hele stuk met talent en overgave. Knap gedaan.

'Oscar' is een komedie van Claude Magnier en Tros werd artistiek geadviseerd door Marc Lauwrys.

Je kan 'Oscar' vandaag zaterdag om 20 uur en morgen zondag om 15 uur nog bijwonen in "Den Blank' te Overijse. Er is nog plaats. Wie graag en uitbundig lacht, kan zich deze productie maar beter gunnen.  lachen is gezond en gecombineerd met kwaliteitstoneel, is het een prima invulling van onze zo beperkte tijd. Tros maakt je sowieso twee uur blijgezind!

Foto's: Jan Van Assche