Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Streekrenner Jorgen Flion voorgesteld bij Filip Sport

woensdag 04 feb 2015

Mountainbiker, Jorgen Flion, in Hoeilaart vooral bekend als dé winnaar van de Steegjesrace 2013 en 2014 krijgt het komende seizoen een schitterende omkadering. Dinsdagavond werd deze in de showroom van Filip Sport voorgesteld. BMC zorgt voor nieuwe topfietsen, X-Bionic levert een volledige voorraad gesofisticeerde sportkleding, Lake levert de sportschoenen en Hoeilander, Roel Bockstal van Profit wordt Jorges persoonlijke trainingscoach. Uiteraard is het de bedoeling dat Jorgen, streekgenoot uit Tombeek, een nog betere prestatie neerzet dan o.a. een 10de plaats in het Belgisch kampioenschap en dat zit er echt wel in. De verwachtingen zijn in ieder geval hoog.

Het is Filip Lauwers van de Hoeilaartse fietsenspeciaalzaak in de Kasteelstraat, die deze ploeg topspecialisten samenbracht en de sponsordeal rond kreeg. Jorgen zelf is bijzonder blij met deze omkadering die hem toelaat in de best mogelijke omstandigheden zijn sport te doen. We zijn allemaal benieuwd naar de resultaten. Je kan de prestaties op Hoeilander.be volgen. Wij wensen Jorgen in ieder geval veel succes! 

Foto's: Hans Deveuster