Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Stortregen geselt Mariahulde op Welriekende (enkele foto's)

zaterdag 15 aug 2015

De hemelsluizen stonden vanmiddag volledig open tijdens de misviering ter ere van Maria, aan het kapelleke van Welriekende. Nero's Muzikanten hadden een droog plekje gevonden in de kapel zelf, maar de zowat 80 moedige bedevaarders trotseerden de striemende regen en vonden de hele viering lang een bescheiden schuilplaats onder hun paraplu's.  Het water van Lourdes kwam voor een keer niet uit de bron maar uit de hemel.

De Mariahulde was mee op touw gezet door de bedevaarders van KWB en FEMMA die vorige maand nog in Lourdes waren.  

Om te besluiten met de woorden van E.H. Roger Nuyts: 'nooit eerder in onze herinnering ging deze Mariahulde door onder zo'n slecht weer!".