Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Steunactie voor 'Dwars door Burkina Faso' groot succes (fotoalbum)

zondag 06 sep 2015

We schreven al enkele keren over de fietstocht, dwars door Burkina Faso, die in het kader van Broederlijk Delen, Danny Bombaerts en vier vrienden uit de druivenstreek volgende maand gaan rijden. Vandaag was er aan de boshut op Welriekende een groot sportevenement voor wandelaars, nordic walkers,  joggers en mountain-bikers en de oproep werd massaal beantwoord. Niet minder dan 210 sporters kwamen opdagen en die konden na hun inspanning genieten van een biertje en een lekkere spaghetti op een bijzonder gezellige locatie die weinig open is voor het grote publiek. Er werden niet minder dan 262 spaghetti's verkocht!

Danny, Anne-Mieke, Lie, Mark en Geert waren heel tevreden met de opkomst die uiteindelijk een mooi budget opbrengt voor Broederlijk Delen en danken iedereen voor de grote steun.  Meer informatie over deze actie vind je door hier te klikken! Op zaterdag 26/9 is er nog een grote fuif in Eizer (Overijse).

De opbrengst gaat volledig naar de sponsortocht door en voor Burkina Faso. De reis betalen ze uiteraard zelf. Verder kunnen jullie een vrijwillige bijdrage doen als sponsoring voor de projecten in Burkina Faso. Giften vanaf 40 euro zijn fiscaal aftrekbaar. Danny, Mark en Anne-Mieke, Geert en Lie

Sponsor Danny en steun Broederlijk Delen 'BE13 0000 1171 1839' met medeling: +++300/3000/01605+++