Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Sponsor Danny Bombaerts en steun Broederlijk Delen

donderdag 03 sep 2015

Begin november 2015 onderneemt dorpsgenoot Danny Bombaerts (midden op de foto) samen met Mark, Anne-mieke, Geert en Lie en voor Broederlijk Delen een fietstocht door Burkina Faso. Burkina Faso betekent letterlijk het “land van de oprechte mensen”, oprecht maar ook zeer arm. Het land kampt met een droog Sahel-klimaat en 46% van de bevolking leeft onder de armoedegrens. Deze fietstocht, een ongetwijfeld onvergetelijke ervaring, heeft ook een andere luik: een ontwikkelingshulpkantje. Door deel te nemen, hebben zij zich ook geëngageerd om voor een financiële sponsoring te zorgen van plaatselijke projecten aldaar.

Voor meer en betere informatie moet je maar eens grasduinen op volgende link:  http://www.broederlijkdelen.be/doe-mee/dwars-door-burkina.  Op zoek naar sponsorgeld voorzien ze ook enkele activiteiten. Kruis onderstaande data alvast aan op je kalender, meer details volgen later.

  • Zondagvoormiddag 6 september, om 10u15 aan de boshut te Welriekende: begeleide wandel-, loop of MTB-tocht door het grote Zoniënbos, afgesloten met een heerlijke spaghetti.
  • Zaterdag 26 september Burkina Fiesto - gezellige fuif onder vrienden t.v.v. Burkina Faso

De opbrengst gaat volledig naar de sponsortocht door en voor Burkina Faso. De reis betalen ze uiteraard zelf. Verder kunnen jullie een vrijwillige bijdrage doen als sponsoring voor de projecten in Burkina Faso. Giften vanaf 40 euro zijn fiscaal aftrekbaar. Danny, Mark en Anne-Mieke, Geert en Lie

Sponsor Danny en steun Broederlijk Delen 'BE13 0000 1171 1839' met medeling: +++300/3000/01605+++