Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Sopraline op zoek naar nieuwe leden voor solo- en koorzang (jeugd en volwassenen)!

donderdag 27 aug 2015
play video

Sopraline, het tienerkoor dat de voorbije jaren telkens garant stond voor schitterende kerstconcerten, start in september met een nieuw initiatief, dat wie graag zingt, wil enthousiast maken om volgend jaar mee te werken aan het kerstconcert "Hoeilanders zingen Kerstmis 2016". De volgende zestien maanden willen ze werken aan een volledig nieuwe groep zangers, jongeren en volwassenen, die willen schitteren in solo- en koorzang.  Veerle Pauly en Jan van Assche zijn er van overtuigd dat er heelwat talent rondloopt in onze gemeente en willen via degelijke vorming, steun, repetitie en begeleiding, iedereen op een mooi niveau brengen.

De hier getoonde video is een samenvatting van deel 2 van het kerstconcert 2014, zodat je een beeld krijgt van welk soort muziek mag verwacht worden. Zing je graag, heb je talent en wil je er voor gaan, dan is dit de kans van je leven. Neem dan contact op met Jan Van Assche via het e-mailadres: jan@debrabander.be.