Sinterklaas waardig binnengehaald bij de Gezinsbond (fotoalbum)

woensdag 29 nov 2017

Na het bijna debacle van vorig jaar, een zieke Piet en Sint die niet kwamen opdagen met pas op het allerlaatste moment een reddende engel, had de Gezinsbond dit jaar op zeker gespeeld en een 'serieus' gezelschap uitgenodigd om zich van deze uiters belangrijke taak te kwijten. Een 'hokuspokuspiet', een 'speurpiet' en de enige echte Sinterklaas stonden woensdag om 14u30 klaar in het GC Felix Sohie, om voor een uitverkochte schouwburg, de kinderen een leuke namiddag te geven  met na het theatergebeuren het onmisbare bezoek aan de Sint met als beloning een foto, een zakje snoep en wat fruit.

Zoals de Sint het zelf zo mooi formuleerde: de foto's zullen later op het 'Sinternet' geplaatst worden en dat is bij deze dan ook gedaan. 

En al hebben we in ons leven wel sterkere Pieten gezien die voor meer ambiance zorgden, de kinderen, voor wie de show bedoeld is, bleken uiterst tevreden. Wat moet een mens meer hebben. Ik zet de volgende dagen alvast mijn schoentje en de Sint mag zich in dit opzicht echt wel laten gaan.

Foto's: JanVa