Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Sint-Clemensparochie herdacht zondagnamiddag de overledenen van het voorbije jaar (enkele foto's)

maandag 02 nov 2015

Allerheiligen is ook voor de Sint-Clemensparochie het moment om de overledenen te herdenken. Traditiegetrouw was er op zondagnamiddag een herdenkingsplechtigheid voor de Hoeilanders die de voorbije 12 maanden christelijk begraven werden (zie PDF).  De jongste was 65 jaar, de oudste 100. Het aantal christelijke begrafenissen daalde van 55 vorig jaar naar 47. 1 honderjarige, 16 negentigers, 21 tachtigers, 5 zeventigers en 4 zestigers.

Alle aanwezigen kregen een gedachtenisprentje met daarop alle namen van de overledenen (zie bijlage). Ook de 1 novemberpreek van E.H. Roger Nuyts vind je in bijlage.

BijlageGrootte
PDF icon allerheiligen 2015.pdf113.82 KB
PDF icon Allerheiligen preek 2015.pdf88.5 KB