Schoolfeest Sint-Clemens bracht meer volk op de been dan ooit (fotoalbums zaterdag en zondag)

maandag 27 jun 2016

Ondanks de vele plensbuien, het overgote deel van de speelplaats is gelukkig overdekt, kwam er dit jaar heel wat volk opdagen voor het schoolfeest van Sint-Clemens, de  traditionele afsluiting van het schooljaar. Het Groene Dal had zijn feest al een maand vroeger geplaatst, weg van alle eindeschooljaardrukte, dus was alle drukte dit weekend voor de 'vrije school'. De dag begon met de Clemenscup in het park, een voetbalwedstrijd tussen kleuters, leerlingen, oud-leerlingen en ouders. Het werd een natte maar knappe en zwaar bevochten editie.

Het 'Sint-Clemensschool got talent' evenement, voorafgegaan door een lekkere spagehtti toonde weer, naast de plezante optredens van meer dan honderd kinderen, vooral veel enthousiaste ouders met vaak meer stress dan hun spruiten, die alle bewegingen van aan de zijkant vlot meedansten als geheugensteuntje voor het opkomend talent. De kwaliteit was duidelijk aanwezig want de zon bleef tijdens het hele concert hartelijk schijnen.

De traditionele kwaliteisvolle barbecue op zondagmiddag en de 'Vlaamse Kermis' met molentje en alle mogelijke nevenactiviteiten hield het hele gezin de volledige namiddag bezig. Eten en drinken in overvloed, vooral de lekkere cocktails konden de smaakpupillen wel bekoren die vlot van de hand gingen.

Ook op zondag jeugdig zangtalent met het optreden mee van het kinderkoor VITAMINE Z o.l.v. Lut en Koen.  ZIj ontpopten zich tot echte en vooral enthousiaste publiekstrekkers 

Deze editie 2016 was bijzonder succesvol en dat zorgt voor veel blije gezichten. Het was de inspanning weer waard!

Het resultaat van twee dagen schoolfeest: albums vol foto's!

Foto's: JanVA