Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Rome, afsluiter van het Filip Sport wegseizoen!

vrijdag 30 okt 2015

"Sport en Cultuur" was het thema voor het Filip Sport Discovery week-end 'Roma'. De Sport was de granfondo Campagnolo op zondag. Een rit van 117 km deels door het voor de gelegenheid verkeersvrije centrum van Rome waarna de 7.000 deelnemers het Romeinse heuvelgebied veroverden. Cultuur was er op zaterdag en maandag met het bezoek aan de eeuwenoude stad en haar historische bezienswaardigheden.

De 25 Filip Sport deelnemers beleefden een bijzonder gezellige 3-daagse als afsluiter van een goed gevuld en internationaal getint fietsseizoen: een geleid bezoek aan de wielerbaan van Roubaix en de befaamde douches met de naamplaatjes van alle winnaars van de kasseiklassieker, Filip's Track Event op de overdekte baan in Gent, de trainingsweek in het Italiaanse Riccione, de granfondo Felice Gimondi in Bergamo gevolgd door de fietsstage in Roquebrune, de wekelijkse gezamenlijke ritten op zondag met o.a. de Superklassieker in Oudenaarde ... Mooie herinneringen die doen uitkijken naar meer van dat in 2016. (wordt vervolgd).