Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Pinksterfeesten op Bakenbos verdienen 5 sterren! (enkele foto's en video)

zondag 24 mei 2015
play video

De 41e Pinksterfeesten op Bakenbos werden beloond met schitterend weer en dat lokte een massa volk naar het 'driegemeentenpunt'. Hoeilaart, Overijse en Terhulpen waren op de afspraak en genoten met volle teugen van een leuk en bijzonder sfeervol programma. Je voelde je op sommige momenten op het Druivenfestival van jaren geleden, toen overal op het parcours, straatmuzikanten voor een volkse sfeer zorgden, zonder dat ze daarvoor een podium nodig hadden.

Van alle wijkfeesten is Bakenbos ongetwijfeld het grootste dat het meeste volk trekt en de vernieuwde ploeg werkte een knap programma uit. Proficiat voor zoveel inzet en goesting. Een superschot in de roos. Dit mag niet verloren gaan.

Hoeilander.be trok wat foto's op zaterdagavond en zondagvoormiddag, maar de echte sfeer snuif je op met de videoreportage. Veel kijkplezier!

Foto's: JanVA

Camera en montage: JanVA