Pinksterfeesten Bakenbos al 44 jaar een topevenement

maandag 16 mei 2016
play video

In de top drie van de grootste openluchtevenementen blijven de Pinksterfeesten op Bakenbos na het Druivenfestival en de Meifeesten het topevenement dat er al 44 jaar in slaagt, niet enkel om de mensen van de wijk, maar om de inwoners van de hele Druivenstreek leuke festiviteiten aan te bieden. Het toegestroomde volk beek dat ook dit jaar bijzonder te waarderen. Variatie in het programma en een ongedwongen, vrolijke sfeer zorgden opnieuw voor een blij en gezellig vertoeven op dit kruispunt van Hoeilaart, Overijse en Terhulpen, aan de lindenboom.

44 jaar is een hele lange tijd en het feit dat ook dit jaar weer een ploeg stond, met tal van nieuwe jonge vrijwilligers, doet ons hopen dat deze wijkfeesten nog een mooie toekomst tegemoet gaan want ze zijn van een uitzonderlijk groot belang voor de sociale cohesie en de vriendschappelijke verstandhouding onder de inwoners.

Als bezoeker kan je vooral blij zijn dat zoveel inspanningen er toch weer voor gezorgd hebben dat we met zijn allen een leuke zondag konden beleven, waarvoor dank en proficiat.

Om de sfeer ook in de huiskamer te brengen, filmden we wat sfeerbeelden zodat je van op je computer alles kan meebeleven van op de eerste rij! Tot volgend jaar, Bakenbos!