Paaseierenlevering Chiro. Bestel nu!

maandag 22 mrt 2021

Liefste chiro-leden, ouders, sympathisanten en vrienden van Hoeilaart, Door het coronavirus kan onze paaseierenraaap ook dit jaar niet doorgaan … Maar de paasklokken komen nog altijd langs en dat voor chiroleden of Hoeilanders! Voor mensen die iemand willen bedanken of voor mensen die graag paaseitjes eten. In het paasweekend organiseert Chiro Hoeilaart, na het enorme succes van vorig jaar, opnieuw een grote paaseierenlevering in Hoeilaart!

Van vrijdag 19 maart tot en met maandag 29 maart zullen de online inschrijvingen plaatsvinden via een link die op onze website en in dit evenement zal verschijnen. Hierop kan je een zakje paaseieren bestellen en laten leveren op een adres in Hoeilaart tijdens het weekend van 3-4 april. Een zakje bevat 2 grote en 3 kleine paaseitjes! En dat, helemaal gratis!

Dus surf op vrijdag 19 maart naar www.chirohoeilaart.be, of dit evenement. Geef je gegevens in via de inschrijvingslink en krijg een pakje paaseieren aan je deur! Pas op! Er is een maximum aantal inschrijvingen! Je moet er dus snel bij zijn!

Alvast een vrolijk Pasen van Chiro Hoeilaart!

Ps: De maatregelen in verband met het Coronavirus worden uiteraard gerespecteerd bij het maken en verdelen van onze zakjes.

Link naar het Facebookevenement: https://fb.me/e/DySLLWyI