Ooit ... tijd voor de Gedichtenwedstrijd

donderdag 26 nov 2015

Om de twee jaar zet de bib iedereen aan het werk om een gedicht te creëren voor de Poëzieweek. Thema is dit jaar ‘Ooit..’. Giet je herinneringen in een sonnet of haiku of maak er een filmpje van, een filmpje waarin je eigen creatie voordraagt, al dan niet met bijpassende beelden, al zingend of al rappend. Samenwerken in groepjes van max. 4 is ook toegelaten. Laat de creativiteit maar zijn gang gaan. Alle inzendingen worden vanaf 28 januari tijdens de Poëzieweek tentoongesteld.

Noteer bij je inzending je naam, adres en leeftijd, geef het ten laatste op 14 december af aan de balie of zend het naar bib@hoeilaart.be. Wie weet wordt je productie gekozen tot de mooiste in je leeftijdscategorie en win je mooie een boekenbon ! De prijsuitreiking vindt plaats op zondag 21 februari van 10 tot 12u in de cafetaria van GC Felix Sohie.  Het reglement vind je in bijlage.

In samenwerking met Davidsfonds Hoeilaart, wordt een muzikaal programma op poten gezet. De beste inzendingen worden getoond. Componisten maken van de winnende gedichten liedjes, die worden vertolkt door plaatselijk zangtalent.

BijlageGrootte
PDF icon reglement-poëziewedstrijd.pdf46.47 KB