Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Ontbijtfilm jeugdraad bracht €300 op

vrijdag 03 apr 2015

De ontbijtfilm "How to train your dragon" die de jeugdraad op 8 februari organiseerde, heeft uiteindelijk een cheque opgeleverd van €300 ten voordele van het 'goede doel': Les Cajoutiers. Die cheque werd woensdag overhandigd op de vergadering van de jeugdraad.

"Les Cajoutiers" is een vereniging die arme kinderen uit noodlijdende families in Senegal een kans geeft voor scholing, voor betere levensomstandigheden en voor andere noodzakelijke schoolactiviteiten. Dank zij de peters, meters en sponsors, hebben ze door de recente jaren heen een gestadige en internationale groei gekend vanuit België, Frankrijk en andere Europese landen, evenals vanuit Australië en de VS. Ook in Hoeilaart bestaat een steunende kern