Okra Hoeilaart blaast 1ste kaarsje uit

woensdag 29 jun 2022

Donderdag 2 juni vierde Okra Hoeilaart zijn 1-jarig bestaan. Het cafetaria in het GC Felix Sohie zat afgelaten vol voor deze viering. Okra is een nationaal georganiseerde vereniging voor senioren (55+). In het verleden is Okra nog actief  geweest in Hoeilaart. Maar niet altijd met evenveel succes. Nadat de vorige Okra-afdeling werd opgedoekt, nam Danny Derudder het initiatief om Okra in Hoeilaart opnieuw op te starten. Vrij snel kwamen Lucien Decoster en Alain Borreman aansluiten.

Dit trio zorgde ervoor dat Okra Hoeilaart een succes werd. De wandelingen waren een schot in de roos. Elke 1ste en 3de dinsdag van de maand maakt een groep van ong. 25 mensen een wandeling van 5 à 6 km.  De 2de  donderdag van de maand is er altijd een gezellige bijeenkomst.

De daguitstappen waren ook  een succes. Zo ging men naar Arras in Frankrijk, Scherpenheuvel , Oostende, binnenkort naar Antwerpen Linkeroever en in september naar het Hageland.

Okra Hoeilaart heeft zo op dit ogenblik meer dan 80 leden. Aansluiten kan altijd. Mail hiervoor naar okra.hoeilaart@gmail.com of  ga gewoon eens mee wandelen. De volgende wandelingen zijn op 5 en 19 juli.