'November' kerstmarkten brachten er al goed de sfeer in (fotoalbums)

woensdag 02 dec 2015

Het voorbije weekend, een volle week voor onze goedheilige Sint weer over de daken loopt, kon je in Hoeilaart al naar twee kerstmarkten: zaterdag was het de beurt aan WZC Den Dumberg en zondag ontving het Rodenbachfonds de vele sfeerzoekers in jeugdcentrum Koldam. En volk is er geweest, een mooie opkomst. De standhouders waren best tevreden. Op den Dumberg was het de gezellige drukte (en warmte) met lekkere glühwein en apfelstrudel van Jeanine en vele andere lekkernijen. De kinderen die dit jaar hun Plechtige Communie doen, waren ook present en verkochten kleine cadeautjes voor 'Welzijnszorg' en wie wat leuks zocht, kwam zeker aan zijn trekken bij de vele standjes (fotoalbum 1).

In het Jeugdcentrum Koldam was het kerstkadootjesmarkt met een mooi aanbod aan originele geschenken. Ook hier was het lekker druk en plezant. Wij kregen van het Rodenbachfonds een tekstje toegezonden dat we hier graag publiceren.

Ook de tweede editie van de KerstKadootjesMarkt was een succes. Met een 27-tal standhouders zat de zaal nokvol.  En de talrijke bezoekers konden genieten van een mooie variatie aan geschenken en kerstgerief.  Krijg je binnenkort een cadeautje van één van hen, dan heb je geluk. Want origineel zal het alvast zijn!Ook de standhouders waren enthousiast. Velen willen er volgend jaar opnieuw bij zijn. Maar of er nog een derde editie komt is nog wat afwachten.

We danken graag onze sponsors: Transport Poot en Zoon, Café Sportecho, Café ’t Boske, bloemen Mariflor en de Serrist.  En bedankt aan “Samen Voor” voor de verzorgde inpakdienst.Wens je meer info over onze activiteiten, dan kan je op onze website terecht:  www.rodenbachfondshoeilaart.vlaanderen (fotoalbum 2).

Foto's: JanVA