Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Nog even terugblikken op het Druivenfestival 2015 (video)

dinsdag 06 okt 2015
play video

De drukke oktobermaand draait op volle toeren en er is amper tijd om alles te volgen wat in onze gemeente georganiseerd wordt. Toch willen we nog even stilstaan bij het voorbije Druivenfestival, en meer in het bijzonder bij een van de nieuwe iitiatieven, georganiseerd door de vier grote cultuurverenigingen: Davidsfonds, Rodenbachfonds, 5voor12 en het Willemsfonds. Met 'Intiem Klassiek' was er, na jaren afwezigheid, weer klassieke muziek op het programma. Speciaal aan dit concert was vooral het feit dat de drie protagonisten, de sopraan, de tenor en de pianist, Hoeilander waren. Talent uit eigen dorp voor eigen publiek.

Het concert was uitverkocht wat onmiddellijk duidelijk maakt dat er wel degelijk vraag is naar een dergelijk initiatief dat sowieso zijn eigen publiek heeft. De kwaliteit van onze musici zorgde voor een schitterende avond en een meer dan enthousiast publiek dat ons de avond zelf nog duidelijk maakte dat dit voor herhaling vatbaar is. Een prima idee!

De video toont enkele fragment van dit nu al memorabele concert dat een dikke 10/10 verdiende.